Drop in massage stockholm bastu i stockholm

Drop in massage stockholm bastu i stockholm Välkommen till Söders SPA! Vi finns på Östgötagatan 31, nära Medborgarplatsen. En oas mitt i hjärtat av Södermalm. På kvm erbjuds det mesta för. Spa-dag. Med både stillhet och rörelse vill vi på Sturebadet hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Bad i gradig bassäng; Ång- och torrbastu; Hydromassagebad; Tillträde till vår 46 Stockholm Sweden. Här kan du boka din spabehandling eller ditt inträde till Selma City Spa. (Vi erbjuder begränsat antal bokningsbara inträden. Finns inte tid i listan gäller drop-in) den uppvärmda utomhuspoolen, bastu och relaxytor samt lån av morgonrock. Centralbadet - Ditt spa i StockholmI Det ingår alltid tillgång till våra bad- och Relaxentré samt veckans hälsomåltid i Ecobaren (alt. en drop-in-klass i yoga, qigong Gäller för entré till gym-, relax-, bastu-, och badavdelning alla tider, söndag.

Välkommen till Söders SPA!

Drop in massage stockholm bastu i stockholm Var kan jag köpa produkterna som används under behandlingen?

Observera att det är mogna kvinnor sex svenska milfs med badtofflor hos oss, av hygieniska skäl.

Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö. Ja, presentkorten är opersonliga. Under sommar månaderna öppnar vi upp vår soltakterrass för våra badgäster och under den mörkare årstiderna erbjuder vi ljusterapi utomhus, på det lilla soldäcket i anslutning till vår restaurangavdelning.

Massage Stockholm. 40% rabatt på alla behandlingar - Allt inom skönhet, hälsa, friskvård. Enbart Bokadirekt-anslutna utövare. Thaimassage, Taktilmassage  Saknas: bastu. Spa-dag. Med både stillhet och rörelse vill vi på Sturebadet hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet.

Bad i gradig bassäng; Ång- och torrbastu; Hydromassagebad; Tillträde till vår 46 Stockholm Sweden. Unna dig kvalitetstid med bad i rooftop poolen, bada bastu och njut en stund i relaxrummet - magisk avkoppling mitt i centrala Stockholm. Entré till spa har ett visst antal bokningsbara platser per dag, boka här >> och i övrigt gäller drop-in i.

Spa-dag - Sturebadet

Här kan du boka din spabehandling eller ditt inträde till Selma City Spa. (Vi erbjuder begränsat antal bokningsbara inträden. Finns inte tid i listan gäller drop-in) den uppvärmda utomhuspoolen, bastu och relaxytor samt lån av morgonrock. Unna dig kvalitetstid med bad i rooftop poolen, bada bastu och njut en stund i relaxrummet - magisk avkoppling mitt i centrala Stockholm.

Entré till spa har ett visst antal bokningsbara platser per dag, boka här >> och i övrigt gäller drop-in i. Köp klippkort eller bli medlem på Elements Spa för fri tillgång till, spa, gym, gruppträning, gymintroduktion och rabatt i vår spabar & shop.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail